Skip links
Explore
Drag
За општината

Годишен План

Набавки за 2021

Годишен план за 2021 година

Ова е годишниот план на општина Демир Капија за 2021 година.

Отвори го документот

Набавки за 2020

Годишен план за 2020 година

Ова е годишниот план на општина Демир Капија за 2020 година.

Отвори го документот

Набавки за 2019

Годишен план за 2019 година

Ова е годишниот план на општина Демир Капија за 2019 година.

Отвори го документот

Набавки за 2018

Годишен план за 2018

Ова е годишниот план на општина Демир Капија за 2018 година.

Отвори го документот
Искуството на овој вебсајт е овозможено со колачиња. За добро искуство ве молиме да ги прафатите колачињата.
Skip to content