Skip links
Explore
Drag
контактирајте не

Контактирајте ја општината

АДРЕСА 11-ти Октомври ,,бб'' 1442 Демир Капија

Контакт

Тел: +389 43 366 212

Испратете порака

kontakt@opstinademirkapija.gov.mk opstinadk@yahoo.com

Kонтактирајте ја општината

Ние сме тука за да ви го одговориме било кое прашање што го имате.

Адреса

Северна Македонија, Демир Капија

Email: kontakt@opstinademirkapija.gov.mk

Phone: +389 43 366-212

Искуството на овој вебсајт е овозможено со колачиња. За добро искуство ве молиме да ги прафатите колачињата.
Skip to content