Започна изградбата на фекална канализација во с. Чифлик

Денес во село Чифлик започна изградбата на фекална канализација во должина од 2000 метри. Изградбата на фекалната канализација планирано е да се заврши за 20 дена и да биде предадена во употреба.

                                      

Skip to content