Покана за јавна расправа за Проектот: “Интерконективен гасовод Северна Македонија – Грција

Почитувани,

Ве покануваме за  учество на јавната расправа  за  спроведување на  постапка за оцена на влијание на проектот врз животната средина за проектот; “Интерконективен гасовод Северна Македонија – Грција“   организирана од  Министерството за животна средина и просторно планирање. Јавната расправа за општините Демир Капија и Неготино ќе се одржи на   20 Ноември 2020 година  (петок) во 10.00 часот .  Линкот за вклучување во Јавната расправа е:
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/98185700425?pwd=RlRUWnJmdERyY2tuUEdwSVVKa1ZnQT09

Meeting ID: 981 8570 0425
Passcode: 836115

Skip to content