Skip links
Explore
Drag
За општината

Спонзорства и донации

— Надлежности на општината

Општината се грижи за голем број на работи во градот со кој се одржува инфраструктурата, редот и унапредувањето на Демир Капија. Надлежностите на општината вклучуваат:

донација 41000 ден

Донација број 52 за општина Демир Капија

01.10.2021
донација 22000 ден

Донација број 51 за општина Демир Капија

12.10.2020
донација 30000 ден

Донација број 50 за општина Демир Капија

20.08.2020
донација 15000 ден

Донација број 49 за општина Демир Капија

05.07.2020
донација 10000 ден

Донација број 48 за општина Демир Капија

03.06.2020
донација 9500 ден

Донација број 47 за општина Демир Капија

01.05.2020
Искуството на овој вебсајт е овозможено со колачиња. За добро искуство ве молиме да ги прафатите колачињата.
Skip to content